utorak, 30. kolovoza 2016.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA...ZA ČISTU DESETKU


OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA...ZA ČISTU DESETKU


SASTOJCI:

  •  1 kg pileće belo meso
  •  2 kašike semf
  •  200 ml pavlaka
  • 100 gr kačkavalj 




  • 200 gr suvog vrata ili šunkarica
  •  2 kom jaja
  •  3 čena belog luka
  •  1 kašika so


PRIPREMA:


Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso




premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.
Posluživanje
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere.Prijatno!



0 komentari:

Objavi komentar