četvrtak, 18. kolovoza 2016.

SAVRŠENO MEKANA PILETINA U JOGURTU

Sastojci Marinada 300 ml jogurta 2 češnja češnjaka sok 1/2 limuna soli, papra, peršina Još potrebno 500 g pilećih fileta ražnjići Priprema 1. Za marinadu u veliku zdjelu stavite jogurt, naribani češnjak, limunov sok, peršin, sol i papar i dobro promiješajte. Piletinu narežite na kockice i dodajte u smjesu s jogurtom, pazeći da svi komadi budu dobro obloženi,

poklopite i ostavite u hladnjaku, najmanje sat vremena. 2. Tako pripremljeno meso nakon sat vremena nabodite na ražnjiće (oko 5 komada po ražnjiću) i pecite na roštilju ili gril tavi (može i u običnoj tavi), dok se peku premazujte ih marinadom. 3. Izlijte preostalu marinadu u tavu i lagano je zagrijte, poslužite kao umak uz ražnjiće. coolinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar